Home » Bruidswerk

Bruidswerk

Voor een huwelijksdag verzorgen wij de bloemversieringen zoals u dat wil. Aan de hand van foto’s en of plaatjes en een persoonlijk gesprek bepalen we hoe de bloemen de mooiste dag van uw leven extra glans kunnen geven.

Bij bruidswerk verzorgt door Gerbera kunt u denken aan de volgende zaken. Een schitterend bruidsboeket opgemaakt op diverse manieren. Corsages voor uw familie, zowel voor volwassenen alsmede speciale corsages voor de kinderen. Uiteraard in de kleuren van het bruidspaar. U kunt ook denken aan speciale bloemversieringen voor de auto’s. Antennestukjes, maar ook een mooie versiering op de motorkap of kofferbak van de trouwauto.

Zeker een hele mooie verrijking van uw feest tijdens de tocht naar de huwelijksvoltrekking. Op uw trouwlocatie is het mogelijk om door ons smaakvolle bloemstukken te laten plaatsen die de kerk of het gemeentehuis een romantische sfeer geven. Uiteraard kunt u alle wensen die u heeft op het gebied van professioneel bruidswerk voor uw huwelijksdag met ons doorspreken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
U kunt ons bellen (038 422 0032) of een bericht sturen.

De mooiste bloemversieringen
op uw trouwdag!